Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Birses halkrém

Birses halkrém
Birses halkrém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A halat szeretjük, mert gyorsan elkészíthető. Ez a krém a pálinka miatt különleges.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalat egy tálba öntjük (az egyiknek az olaját is), és villával összetörjük.
  2. Hozzáadjuk a kapribogyót, azt is összetörjük. Fél citrom levét, mustárt, citromborsot, pálinkát a masszához adjuk, alaposan krémesre dolgozzuk. Hűtőben ½ órán át hűtjük tálalás előtt. Pirítós kenyérre kenve tálaljuk.
  • elkészítettem: 19 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 570
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pálinkaügynök

Mióta szakács: 2013.10.31.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kapris-pálinkás halpástétom, kapris-pálinkás halkrém, halpástétom kapribogyóval és birspálinkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

309
tonhalkonzerv 25 dkg
mascarpone 15 dkg
kapribogyó 1 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
mustár 1 ek
citrombors 1 teáskanál
pálinka 0.5 dl
0 ízlés szerint