Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bistro saláta grillezett rákfarokkal

Bistro saláta grillezett rákfarokkal
Bistro saláta grillezett rákfarokkal
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A bistro ételek között a saláták kiemelt helyet kapnak.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rákot megpucoljuk, félig bevágjuk, és forró vajon megsütjük, ha kész, fűszerezzük, sóval, fehérborssal, citromlével.
  2. A jégsalátát apró kockára vágjuk, a parmezán sajtot durva reszelőn lereszeljük, a kenyérkockát a rák után maradt vajon megpirítjuk.
  3. Elkészítjük az öntetet, a majonézbe belekeverjük a fűszereket, ízesítőket, tejszínt, sót, borsot, chilit, citromlét, mustárt.
  4. A salátába beleforgatjuk az öntetet, megszórjuk a kenyérkockával, sajttal, és tetejére rakjuk a rákokat.
  • sütési hőfok: 160°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 498
elküldve: 1
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ráksaláta, jégsaláta grillezett királyrákkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

552
királyrák 30 dkg
jégsaláta 1 közepes fej
parmezán sajt 8 dkg
majonéz 10 dkg
habtejszín 1 dl
dijoni mustár 1 teáskanál
chilipehely 1 csipet
0 ízlés szerint
citromlé 2 citromból nyert
fehér bors 1 csipet
vaj 5 dkg
rozskenyér 15 dkg