Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bitter mendez

Bitter mendez
Bitter mendez
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lukács Roland, a Boutiq' Bar kreatív head-bártenderének italai, amit a nyárra ajánl mindenkinek!

hozzávalók / 1 adag

Ananász popsicle

Ital

Szólj hozzá!

elkészítés

Ananász popsicle

  1. Friss ananászlevet töltünk a jégkrémformába, és egy éjszakára mélyhűtőbe tesszük.

Ital

  1. 2-3 szelet angolzellert teszünk egy pohárba.
  2. Beleöntjük a tequilát és a limelevet.
  3. Teszünk bele pár jégkockát.
  4. Összekeverjük, majd beletesszük a popsicle-t.
  5. Feltöltjük tonikkal.
  6. Friss zellerzölddel, limemal díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 369
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1137 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
kategória: italok
nehézség: könnyű
szezon: nyár
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

jeges hűsítő

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

240
ananászlé 2 dl
tequila 30 ml
limelé 10 ml
halványító zeller 2 közepes szár
jégkocka 3 db
tonik 1.5 dl