Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bögrében sült tojás

Bögrében sült tojás
Bögrében sült tojás
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (15)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Látványos, egyszerű és nagyon gyors reggeli!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bacont száraz serpenyőben megpirítjuk, majd szűrőkanállal kiszedjük és félretesszük.
  2. Ugyanebben a serpenyőben, a visszamaradt zsiradékon 2-3 perc alatt megfonnyasztjuk a spenótot. Hagyjuk kicsit hűlni, majd a felesleges levét kinyomkodjuk és felaprítjuk.
  3. A spenótot összekeverjük a pirított baconnel, a felaprított újahagymával. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk a tejszínt és a reszelt parmezánt, majd az egészet alaposan összekeverjük.
  4. Két, hőálló bögrét kivajazunk és parmezánnal megszórjuk. Belekanalazzuk a spenótos tölteléket és beleütünk 1-1 tojást.
  5. 200 fokon 18-20 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 17 268
elküldve: 0
receptkönyvben: 208
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
987 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos

Hozzászólások (15)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

455
bacon 60 g
spenót 100 g
újhagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 5 dkg
habtejszín 1 dl
tojás 2 db