Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognai makaróni

Bolognai makaróni
Bolognai makaróni
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi összevontuk a bolognai spagettit a milánói makarónival, így lett belőle a bolognai makaróni. Spagettivel is nagyon finom, de a családom jobban szereti makarónival, ezért így készítem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát, ha szeretnénk, darabokra törhetjük (én háromba szoktam egyet). Sós vízben feltesszük főni.
  2. A húst egy kevés olajon apróra pirítjuk, közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Amikor a hús már majdnem kész, beletesszük a fűszerkeveréket, és felöntjük kb. 2 dl vízzel. Összekeverjük, és még 15 percig főzzük.
  4. Amikor kész, összekeverjük a megfőtt tésztával.
  5. A tetejére reszelt sajtot szórunk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 313
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nudli7

Mióta szakács: 2020.06.26.
56 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

egyszerű makaróni

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

387
tészta 25 dkg
napraforgó olaj 1 ek
darált sertéshús 30 dkg
olasz fűszerkeverék 45 g
1 teáskanál
2 teáskanál
bors 1 kávéskanál
víz 2 dl