Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolya rántott turistája tarhonyával

Bolya rántott turistája tarhonyával
Bolya rántott turistája tarhonyával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon praktikus, és ne vesszen kárba a felvágott, ezért így elfogyasztásra kerül :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Mindenkinek szívesen ajánlom, hogy ne dobjuk ki a maradékot, használjuk fel, mert ezzel pénzt spórolunk meg.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tarhonyát megfőzzük, ízesítjük delikáttal, borssal, szárított petrezselyemmel.
  2. A turistát vékony szeletre vágjuk és elkezdjük bebundázni, a bundát ízesítjük borssal és egy kis delikáttal.
  3. Kisütjük.

 


  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 438
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Szűcs-Gellén Bolya

Mióta szakács: 2011.10.12.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott turista tarhonyával, rántott felvágott

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1359
tarhonya 250 g
felvágott 10 dkg
finomliszt 10 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 10 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl