Bőrén sült fogas idényzöldségekkel recept

Bőrén sült fogas idényzöldségekkel
Bőrén sült fogas idényzöldségekkel
35 perc / előkészület: 30 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (12)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, kímélő, és egyben böjti étel.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Céklapürét tálalok mellé.
Borajánlat: Béres Naparany

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bőrén sült fogasfilé
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket úgy tisztítjuk meg, hogy a zöldjük rajtuk maradjon.
  2. Röviden blansírozzuk őket, majd jó minőségű, habzó vajon átfuttatjuk.
  3. A fogast zsírpapíron, bőrrel lefelé vajon megsütjük (kb. 3 perc), majd fordítjuk és kb.  még 1 percig sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 12 770
elküldve: 2
receptkönyvben: 57
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csonka Gergő

Mióta szakács: 2009.03.07.
29 recept

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kiss Mercedes
Mercedes / Kiss Mercedes sze, 2012-07-04 19:38

Gyönyörü ez az ételköltemény.Nagy kár,hogy nem eszem halat.A képröl is látszott,hogy komolyabbaan foglalkozol a fözéssel.Gratulálok:)

lizabennet
lizabennet v, 2010-10-17 15:11

Kedves Gergő, ezt a részt nem értem: A fogast zsírpapíron, bőrrel lefelé vajon megsütjük (kb. 3 perc), majd fordítjuk és kb. még 1 percig sütjük. Serpenyőben vagy sütőben? Nem ég oda a zsírpapír? Ha papíron sütjük, miért kell alá vaj (és fordítva)..? Köszi

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó k, 2010-10-19 09:37

Serpenyőbe sütöm, és ha nem teflonba kell a zsírpapír hogy a bőre ne kapjon oda ! A vaj meg szépen karamellizálódik .

huppancs
Angela / huppancs k, 2010-03-23 08:38

Nagyon szeretem a bébi zöldségeket, de egyenlőre a Culinarisban láttam, és ott olyan drága, hogy le sem mertem emelni a polcról:)
Alakulgat, február óta már üzemel:)
(ha van időd és néha odatévedsz, és még tanácsod is van a próbálkozásaimhoz, én annak nagyon örülnék :) )

huppancs
Angela / huppancs h, 2010-03-22 21:02

Tetszik, nagyon is:)
És mi a barna mártás? Balzsam? és a sárga bal oldalt a krumpli mellett?:)))

csonkagergo
Csonka Gergő / csonkagergo h, 2010-03-22 23:53

Igazából bordó és balzsamos céklapüré csak a fotó a kis gépemmel készült így nem jók a színek.
A sárga egy bébi patiszon.
Mi újság veled alakul az új veboldalad?

Haynal1
Haynal1 h, 2010-03-22 15:20

Kedves Gergő,
Kérlek, segíts abban, hogy hol lehet fogast vásárolni?
Több nagy áruházban kerestem már, de eddig sikertelenül.
Köszönöm:
Hajni

csonkagergo
Csonka Gergő / csonkagergo h, 2010-03-22 18:10

Kedves Hajni!
Metro-ban a hal osztályon néha van friss de ha nincs fagyasztott "bőrös fogas luxus" is hasonló minőség.
A Rozmár szállítja be a Metro-nak.
Üdv:Gergő

gali_baba
gali_baba / gali_baba h, 2010-03-22 13:11

Egyszerűen gyönyörű! Sokan elrontják mindenféle nehéz körettel, de így, ebben a formájában már-már tökéletes! Grat!

312