Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bőrén sült fogasfilé zöldfűszeres mártással

Bőrén sült fogasfilé zöldfűszeres mártással
Bőrén sült fogasfilé zöldfűszeres mártással
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és egészséges fogás. Alapvetően nem vagyok kibékülve a kaporral, de a hallal tökéletes ízkombináció!

hozzávalók / 3 adag

öntet

fogas

ajánlat

Ezt az öntetet bármilyen halhoz használhatjuk!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az öntethez apróra vágjuk a csemege uborkát, a hagymát, a petrezselyemzöldet és a kapor zsenge leveleit. Hozzáadjuk a tejfölt és a majonézt. Ízesítjük a citromlével, sóval, borssal. Hűtőbe tesszük.
  2. A halat megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük. Sózzuk, borsozzuk, de csak a húsos oldalát. Serpenyőben a bőrével lefelé tesszük a felhevített olívaolajba. Lapáttal lenyomjuk a sütés kezdetén, hogy szép lapos maradjon, ne ugorjon össze. 5 perc után megfordítjuk, és a másik oldalát is aranyszínűre sütjük.
  3. Tálaláskor leöntjük a mártással.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 8 163
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyuszikutya

Mióta szakács: 2015.04.06.
51 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült fogasfilé zöldfűszeres mártással, sült fogas zöldfűszeres mártással, sült fogasfilé kapros mártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

370
csemegeuborka 2 közepes db
vöröshagyma 1 kis db
petrezselyem 1 teáskanál
kapor 2 teáskanál
tejföl 25 dkg
majonéz 1 ek
citromlé 1 citromból nyert
himalája só 0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
fogas 70 dkg
olívaolaj 2 ek
himalája só 0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint