Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borjú hátszín chimicurrival

Borjú hátszín chimicurrival
Borjú hátszín chimicurrival
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Argentína egyik legnépszerűbb fogása - a chimichurriból ne spóroljátok ki a fűszereket!

Még több ízletes hozzávalót itt találsz!

hozzávalók / 8 adag

A chimuchurrihoz

A hátszínhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

A chimuchurrihoz

  1. Az összes zöldfűszert felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.
  2. Hozzáadjuk az eceteket és az olajat. Sózzuk, majd jól záródó üvegben hűtőbe tesszük.
  3. Ha jól le zárjuk, 2 hétig eláll a hűtőben.

A hátszínhez

  1. Egy vastag serpenyőben felhevítjük az olajat, közben előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
  2. A lehártyázott húst minden oldaláról megkapatjuk, hogy vékony kis kérget kapjon.
  3. Tepsire fektetjük, és az előmelegített sütőbe toljuk kb- 20-25 percre.
  4. Ha kész, deszkára tesszük, és szobahőmérsékleten pihentetjük 15 percig, utána szeleteljük.
  5. A chimichurrival bőven megöntözve tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 171
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Argentín hátszín zöldfűszerekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

245
petrezselyem 1 csokor
oregánó 10 szál
rozmaring 10 szál
fokhagyma 4 gerezd
fűszerpaprika 1 teáskanál
olívaolaj 50 ml
fehérborecet 50 ml
vörösborecet 50 ml
napraforgó olaj 3 ek
borjúhús 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint