Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borjúbélszín tzatziki salátával

Borjúbélszín tzatziki salátával
Borjúbélszín tzatziki salátával
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húst nem médiumra sütöttem, hanem készre, mert mi így szeretjük.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst lehártyázzuk, és cm-es darabokra szeljük.
  2. A kerámiaserpenyőbe folyékony margarint öntünk, és felhevítjük. A húst mindkét oldalán megsütjük 3-4 perc alatt.
  3. Az uborkát közben megmossuk, lereszeljük, és kicsit sózzuk. Gyengén kinyomkodjuk a levét, és a tejföllel összekeverjük. A fokhagymát belereszeljük, picit sózzuk, és fehérborssal fűszerezzük.
  4. A burgonyát meghámozzuk, és felkarikázzuk. Forró olajban pirosra sütjük.
  5. Tálaljuk a húst, mellé a sült krumplit, a tzatzikit és lila tölgylevelű-salátát. Minden csak frissen és melegen finom.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 755
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marhabélszín tzatzikival és sült krumplival, készre sütött borjúbélszín, bélszín tzatzikival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

809
marhabélszín 40 dkg
bors 0 ízlés szerint
margarin 1 ek
burgonya 50 dkg
kígyóuborka 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 3 dl
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint