Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borjúmáj velencei módra

Borjúmáj velencei módra
Borjúmáj velencei módra
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízesíthetjük 2-3 apróra vágott zsályalevéllel is. Én polentával tálaltam, de tálalhatjuk rizottóval vagy tört burgonyával is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borjúmájat megtisztítjuk, mossuk, kb. 1 cm-es csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk.
  2. Az olívaolajat a vajjal felforrósítjuk. Rászórjuk a májat, és erős tűzön kb. 1-2 perc alatt átpirítjuk, kiszedjük, és melegen tartjuk.
  3. A visszamaradt zsiradékra rászórjuk a hagymát, megszórjuk a porcukorral, és aranybarnára pirítjuk. Felöntjük az ecettel és a borral, további 1 percig főzzük.
  4. Hozzáadjuk a májat, levesszük a tűzről, sóval, borssal ízesítjük.
  5. Tálaljuk petrezselyemzölddel megszórva.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 10 246
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

balzsamecetes-vörösboros borjúmáj, marhamáj velencei módra, olasz borjúmáj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!