Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Boros-körtés tarja

Boros-körtés tarja
Boros-körtés tarja
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyorsan előkészíthető, isteni, omlós hús, melyet szívvel ajánlok egy ünnepi vacsorára is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst nem pácoljuk be előre, ez esetben nincs rá szükség.
  2. Olajozott tepsibe fektetjük a szeleteket, borssal, egész szegfűborssal fűszerezzük, majd 2 dl vörösbort adunk hozzá, végül pedig körte szeleteket fektetünk a tetejére.
  3. Alufólia alatt 200-225 fokon sütjük.
  4. Amikor levesszük a fóliát, enyhén megsózzuk, és tovább sütjük még kb. 20 percig.
  5. A burgonyapüréhez nagyon jól passzol, de kínálhatjuk édesburgonyával, sütőtökpürével vagy zellerkrémmel is.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 722
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vörösboros-körtés tarja, csőben sült vörösboros gyümölcsös tarja, sült gyümölcsös sertéstarja

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

494
sertéstarja 80 dkg
napraforgó olaj 3 ek
bors 0 ízlés szerint
szegfűbors 0 ízlés szerint
vörösbor 2 dl
körte 1 közepes db
0 ízlés szerint