Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bőrös malac hagymás krumplival

Bőrös malac hagymás krumplival
Bőrös malac hagymás krumplival
150 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 130 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Semmi különös történet, ez volt tervbe véve mai ebédnek a pulykanyakleves után.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A hagymás krumplihoz megfőztem 50 dkg burgonyát, összetörtem, majd hozzákevertem a zsíron megpirított két nagy fej csíkokra szeletelt vöröshagymát.

Sült paprikasalátát készítettem mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott húst bedörzsöljük a fűszerekkel.
  2. Egy tepsit kikenünk zsírral, ráfektetjük a hússzeleteket, és 190 fokon 2 órán át fóliával letakarva sütjük.
  3. Amikor megpuhult, fólia nélkül sütjük ropogósra.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 26 132
elküldve: 2
receptkönyvben: 79
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kif Lee

Mióta szakács: 2012.02.01.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

malacsült, bőrös malacsült, fűszeres-fokhagymás malacsült

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

811
sertéshús 80 dkg
mangalica zsír 2 ek
fokhagyma 6 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
köménymag 0.5 kávéskanál
majoranna 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 csipet