Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Boros párolt gyümölcsök

Boros párolt gyümölcsök
Boros párolt gyümölcsök
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sóágyon sült csirkét sütöttem, de kellett hozzá valami köret is. Krumplit, rizst nagyon ritkán eszem, viszont itt a szilva, alma, barack szezonja, hát miért ne lehetne ebből köretet készíteni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat és a mézet lábasban felolvasztjuk.
  2. Rádobjuk a felezett-magozott szilvát, a kockára vágott almát és barackot. Meghintjük fahéjjal, felöntjük a borral.
  3. Többször átkeverjük, lassú tűzön pároljuk néhány percig.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 726
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyulas

Mióta szakács: 2010.08.12.
166 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

gyümölcsköret húsokhoz, borban párolt mézes-fahéjas gyümölcsök

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

394
alma 1 nagy db
szilva 30 dkg
őszibarack 1 db
fehérbor 1.5 dl
vaj 3 dkg
fahéj 0 ízlés szerint
méz 2 ek