Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsófőzelék Tímejjja konyhájából

Borsófőzelék Tímejjja konyhájából
Borsófőzelék Tímejjja konyhájából
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és gyors fogás. Tálalhatjuk fasírttal, virslivel, pörkölttel, vagy csak úgy magában.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat kicsit felhevítjük, hozzáadjuk a borsót, megsózzuk.
  2. Kevés vizet öntünk hozzá, megpároljuk kb 20 perc alatt.
  3. Ha megpuhult, meghintjük a liszttel, átforgatjuk, felöntjük a tejjel, leveskockával ízesítjük.
  4. Néha megkeverve, közepes lángon addig főzzük, míg besűrűsödik.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 64 928
elküldve: 3
receptkönyvben: 187
elkészítve: 31/35
Facebookon megjelent: -

szakács

Tímejjja

Mióta szakács: 2012.01.14.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejes borsófőzelék, zöldborsófőzelék, főzelék zöldborsóból

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Pappné B. Évi
Pappné B. Évi Wed, 2013-12-04 18:24

Már régóta eszerint a recept szerint készítem, de csak most regisztráltam és gondoltam itt az ideje megköszönni! :-)

304
zöldborsó 50 dkg
tej 1 l
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 1.5 evőkanál
0 ízlés szerint
leveskocka 1 db