Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsos tokány Ákos22 konyhájából

Borsos tokány Ákos22 konyhájából
Borsos tokány Ákos22 konyhájából
105 perc / előkészület: 15 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretném folytatni a tokányokat ezzel a recepttel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát, fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk a felvágott paradicsomot.
  2. Hozzáadjuk az ujjnyi vastag csíkokra vágott sertéshúst, fehéredésig pirítjuk.
  3. Utána hozzáöntjük a sűrített paradicsomot, és a száraz egri bikavér vörösbort, plusz a fűszereket belerakjuk. Sózzuk, borsozzuk, a borsból mehet bele kicsit több, ízlés szerint.
  4. Pici vizet öntünk alá, majd fedő alatt készre pároljuk.
  5. Köretként párolt rizst aduk hozzá.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 469
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ákos22

Mióta szakács: 2015.02.18.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

betyár tokány, vörösboros tokány

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

646
sertészsír 1 ek
sertéscomb 1 kg
sűrített paradicsom 20 dkg
vörösbor 4 dl
bors 3 tk
4 kk
ételízesítő 2 kávéskanál
paradicsom 1 nagy db
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
víz 1 dl