Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsos tokány bográcsban

Borsos tokány bográcsban
Borsos tokány bográcsban
180 perc / előkészület: 30 perc főzés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet Ínyesmester szakácskönyvéből készítettem, a bor nagyon finom ízt ad az ételnek.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tarhonyával, főtt krumplival tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felvágjuk a húst kisujjnyi tokánycsíkokra, majd a felolvasztott zsíron fehéredésig pirítjuk.
  2. Rárakjuk a karikára szelt hagymát, ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, ha kell, pótoljuk.
  3. Amikor a hús félpuha, ráöntjük a bort, megborsozzuk, sózzuk.
  4. Addig főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul, ha kell, a vizet pótoljuk, arra ügyelve, hogy mindig kevés legyen alatta a lé.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 21 455
elküldve: 3
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

V2rider

Mióta szakács: 2012.12.10.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: szüret, buli receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

marhatokány, fehérboros tokány bográcsban, bográcsos tokány

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

390
marhalábszár 1 kg
vöröshagyma 1 nagy fej
fehérbor 1 dl
bors 1 ek
mangalica zsír 1 ek
0 ízlés szerint