Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzas hús kapros túróval

Borzas hús kapros túróval
Borzas hús kapros túróval
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sajtosan-tejfölösen már készítettem, de most finom kaprossal próbálkoztam, nem kis sikerrel!

hozzávalók / 4 adag

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A bundához valókat, a zúzott fokhagymát, a reszelt hagymát, a reszelt burgonyát összekeverjük annyi liszttel, hogy sűrű masszát kapjunk.
  3. Az előzőleg sózott, borsozott hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a sűrű masszába, és forró olajban kisütjük.
  4. A megsült szeleteket kapros túróval bevonjuk, rizzsel és burgonyával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 968
elküldve: 2
receptkönyvben: 102
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Mara

Mióta szakács: 2013.05.28.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundás hús kapros túróval, rántott hús, rántott karaj kapros túróval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

828
sertés rövidkaraj 1 kg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 3 gerezd
vöröshagyma 1 közepes db
burgonya 50 dkg
tejföl 1 ek
finomliszt 4 púpozott ek
kapor 1 csokor
tejföl 2 dl
1 csipet
tehéntúró 25 dkg