Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzaska

Borzaska
Borzaska
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eddig csak éttermekben ettem, mert nem volt kedvem itthon pepecselni, most először megembereltem magam...el is fogyott :).

hozzávalók / 2 adag

A húshoz

A tálaláshoz

ajánlat

Saláta illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kicsit kiklopfoljuk a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk.
  2. Lereszeljük a krumplit, néhány perc után kinyomkodjuk a levét, és összekeverjük a tojásokkal, a liszttel és kevés sóval.
  3. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, utána a krumplis masszába, majd forró olajban ropogósra sütjük.
  4. Kistányérban tálaljuk hozzá a fokhagymás tejfölt és a füstölt reszelt sajtot.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 41 954
elküldve: 23
receptkönyvben: 442
elkészítve: 24/29
Facebookon megjelent: -

szakács

Kif Lee

Mióta szakács: 2012.02.01.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mátrai borzaska, hús krumplibundában, krumplibundában sült sertéstarja

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1137
sertéstarja 40 dkg
tojás 2 db
burgonya 4 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 csipet
finomliszt 2 evőkanál
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 2 dl
füstölt sajt 20 dkg