Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzaska csiganyuci konyhájából

Borzaska csiganyuci konyhájából
Borzaska csiganyuci konyhájából
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom ötlete volt, hogy készítsünk borzaskát, azzal a felkiáltással, hogy "ő majd segít". Na persze... megenni! :D

hozzávalók / 3 adag

  • 50 dkg csirkemell filé
  • 4-5 db közepes sárga burgonya
  • 2 db tojás
  • 2-3 púpozott ek tönkölyliszt
  • só, fehérbors
  • 2 dl tejföl
  • 15 dkg reszelt sajt
  • kókuszzsír a sütéshez
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk.
  2. A burgonyákat nyersen lereszeljük, összekeverjük a tojással, liszttel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. A csirkemelleket belehempergetjük egy kis lisztbe, majd beleforgatjuk a masszába, és forró kókuszzsírban aranybarnára sütjük.
  4. A kisült húsok tetejére kanalazunk egy kis tejfölt, majd megszórjuk a reszelt sajttal.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 659
elküldve: 3
receptkönyvben: 120
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

csiganyuci

Mióta szakács: 2012.07.29.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mátrai borzaska, csirkehús krumplibundában, csirkemell krumplis bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!