Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzaska konytyoska konyhájából

Borzaska konytyoska konyhájából
Borzaska konytyoska konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet a hétvégén sajátítottam el anyósomtól :) És én neveztem el borzoskának :) Nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, beolajozzuk, majd egy óráig pihentetjük.
  2. A kukoricapelyhet összetörjük, összekeverjük kevés pirospaprikával és reszelt sajttal.
  3. Egy jénai tálat kibélelünk sütőpapírral, és beolajozzuk picit. A húsdarabokat lisztbe mártjuk, majd a kukoricapelyhes panírba, és a tálba helyezzük őket. Fél órát sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 443
elküldve: 1
receptkönyvben: 61
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

konytyoska

Mióta szakács: 2014.02.10.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borzoska, sajtos-kukoricapelyhes bundában sült hús, csirkemell kukoricapehely bundás panírban, bundás csirkemell sütőben sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

307
csirkemell filé 30 dkg
kukoricapehely 10 dkg
füstölt pirospaprika 3 teáskanál
trappista sajt 10 dkg
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 teáskanál