Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzaska szárnyashúsból

Borzaska szárnyashúsból
Borzaska szárnyashúsból
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párolt rizs vagy burgonyapüré illik hozzá, de mivel nagyon laktató étel, ezért salátával vagy savanyúsággal is kitűnő.

hozzávalók / 4 adag

A borzaskához

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet tisztítsuk meg, és vágjuk nagyobb szeletekre. Kicsit klopfoljuk ki, sózzuk, borsozzuk.
  2. A megpucolt burgonyát reszeljük le, keverjük össze a felvert tojással és a liszttel. Adjuk hozzá a felaprított petrezselyemzöldet és ízlés szerint a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A hússzeleteket forgassuk meg egy kis lisztben, és kenjük be a bundával.
  4. Bő, forró olajban, közepes hőmérsékleten süssük aranybarnára.
  5. Tejföllel és reszelt sajttal találjuk.
  • elkészítettem: 13 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 25 688
elküldve: 14
receptkönyvben: 712
elkészítve: 32/43
Facebookon megjelent: -

szakács

A kis gasztronauta

Mióta szakács: 2011.11.24.
142 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kárpáti borzaska, mátrai borzaska, bundás hús

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

aetna
aetna Mon, 2012-04-16 20:05

Elkészítettem a hétvégén! Még a válogatós Férjecskémnek is ízlett! Köszönöm! :-) Üdv:Andrea

658
csirkemell filé 1 db
burgonya 2 db
tojás 1 db
petrezselyem 0.5 csokor
fokhagyma 2 gerezd
finomliszt 3 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
tejföl 4 ek
sajt 10 dkg