Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bosnyák csirke

Bosnyák csirke
Bosnyák csirke
80 perc / előkészület: 30 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amilyen egyszerű elkészíteni, olyan finom is. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk.
  2. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat.
  3. Burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, és karikára vágjuk.
  4. Közepes tepsit olajjal kikenünk, elterítjük benne a burgonyát, karikára vágott hagymát, paradicsomot, paprikát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, meghintjük fűszerpaprikával.
  5. Tetejére terítjük a megsütött csirkedarabokat, és rácsöpögtetjük a hússütésből megmaradt zsiradékot. Előmelegített sütőben sütjük, amíg a húsok szépen megpirulnak, meglocsoljuk tejföllel, és még 4-5 percig sütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 024
elküldve: 1
receptkönyvben: 55
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös-szalonnás csirkecomb, paradicsomos-hagymás-tejfölös csirkecomb

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

864
csirke felsőcomb 80 dkg
burgonya 70 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
tv paprika 3 közepes db
paradicsom 3 közepes db
tejföl 2 dl
napraforgó olaj 5 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
füstölt szalonna 10 dkg