Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brandys baracklevárral töltött palacsinta

Brandys baracklevárral töltött palacsinta
Brandys baracklevárral töltött palacsinta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Látványnak sem csúnya, de az íze, az fantasztikus!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, egy folyékony állagú tésztát kell kapnunk. 1 órát pihentetjük.
  2. Egy palacsintasütőben az olajat felhevítjük, és megsütjük a palacsintákat. Kb. 10 palacsinta lesz ebből az adagból.
  3. Megtöltjük őket a brandys baracklekvárral, és megszórjuk vaníliás porcukorral.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 524
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Brandys baracklekvárral töltött palacsinta, vaníliás porcukorral meghintve, konyakos baracklekvárral töltött palacsinta, lekváros palacsinta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

355
finomliszt 25 dkg
tojás 1 db
tej 3 dl
szódavíz 3 dl
cukor 1 teáskanál
napraforgó olaj 1 ek
sárgabaracklekvár 6 teáskanál
vaníliás cukor 1 csomag
brandy 1 teáskanál