Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkoli csülöksonkával és kecskesajttal

Brokkoli csülöksonkával és kecskesajttal
Brokkoli csülöksonkával és kecskesajttal
60 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kezdők is bátran fogjanak bele, megéri. Nagyon finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit ecetes, sós vízben 25 percig főzzük.
  2. Levágjuk a vastag szárát. Majd áttesszük egy serpenyőbe, melyben kolbászzsír van. Kockára vágjuk a csülöksonkát, rászórjuk a brokkolikra.
  3. Merünk rá tejfölt, borsozzuk, kézzel rádaraboljuk a kecskesajtot, megszórjuk a zsemlemorzsával, betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
  4. 15 perc elteltével átállítjuk a sütőt grill fokozatra, 200 C fokra. Addig sütjük, míg szép aranybarna nem lesz.
  5. Tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 963
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

brokkoli csülöksonkával, tejföllel, kecskesajttal, sonkás tejfölös brokkoli, kecskesajtos brokkoli sonkával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

308
brokkoli 2 közepes db
sonka 15 dkg
tejföl 1 dl
kecskesajt 5 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
ecet 1 teáskanál
mangalica zsír 1 ek