Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkoli pástétom

Brokkoli pástétom
Brokkoli pástétom
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kitűnő zöldséges pástétom az Electrolux konyhájából.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

A pástétom kiváló választás bulikra – nagyon jól néz ki és jó előre el lehet készíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk le a brokkoli rózsákat a torzsájáról. A rózsákat tegyük 5 percre, lobogó, sós vízbe, majd öblítsük le őket hideg vízzel, és hagyjuk lecsepegni.
  2. Béleljük ki folpackkal a terrine edényt, majd rendezzük el rajta a brokkoli rózsákat.
  3. Vágjuk apróra a hagymát, és pároljuk meg, majd hagyjuk hűlni.
  4. Keverjük össze egy tálban a vajat, a Boursin borsos sajtot, a tojásokat, a tejszínt és a hagymát, majd ízesítsük sóval, borssal. Öntsük a keveréket a brokkoli rózsákra.
  5. Süssük 30 percig 96 °C-on, Vital programon, a 3. polcszinten.
  • sütési hőfok: 96°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 732
elküldve: 1
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Electrolux

Mióta szakács: 2013.11.29.
20 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

zöldségpástétom, brokkolikrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

231
brokkoli 1 közepes fej
főzőtejszín 2 ek
tojás 2 db
tojássárgája 3 db
vaj 1 ek
sajt 150 g
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint