Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkolikrémleves Smaragd konyhájából

Brokkolikrémleves Smaragd konyhájából
Brokkolikrémleves Smaragd konyhájából
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A brokkoli nagyon egészséges zöldség. Gyorsan elkészíthető, és nagyon kedvelt nálunk ez a recept.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előkészítjük a hozzávalókat, megpucoljuk a krumplit és kockára vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk őket. A hagymát apróra vágjuk.
  2. Az olajon megpirítjuk a hagymát, és kicsit átpirítjuk a brokkolirózsákkal és a krumpli kockákkal. Megsózzuk, és hozzáadjuk a többi fűszert, felöntjük a vízzel, és mérsékelt lángon, fedő alatt főzzük.
  3. Ha puha a krumpli és a brokkoli, akkor kiszedjük az egész borsokat és a babérleveleket, és összepürésítjük botmixerrel.
  4. Felöntjük a tejszínnel, balzsamecettel, és még tovább főzzük kb. 10 percet, és kész is.
  5. Pirított zsemlekockákkal tálalható.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 901
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

balzsamecetes brokkolikrémleves, tejszínes brokkolikrémleves, brokkolikrémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

292
burgonya 3 közepes db
brokkoli 1 közepes fej
vöröshagyma 1 kis fej
olívaolaj 3 ek
víz 3 dl
0 ízlés szerint
fehér bors 1 csipet
babérlevél 3 db
főzőtejszín 500 ml
balzsamecet 1 ek
cukor 3 csipet
bors 4 szem
szerecsendió 3 csipet