Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkolikrémleves Zsuzsamama konyhájából

Brokkolikrémleves Zsuzsamama konyhájából
Brokkolikrémleves Zsuzsamama konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és egészségesek a krémlevesek, ebből szeretnék egyet bemutatni, ahogy én készítem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, meghámozzuk, és darabokra vágjuk.
  2. A pórét kevés olajon pirítsuk meg, sózzuk, és tegyük hozzá a rózsáira szedett brokkolit, majd a feldarabolt burgonyát.
  3. Csontlével öntsük fel, és főzzük puhára.
  4. Botturmixszal pépesítsük, és visszatéve a tűzhelyre fűszerezzük meg.
  5. A tejszínt a keményítővel keverjük el simára, és habarjuk be a levest vele. 2-3 percig hagyjuk melegedni, azután már nem szabad forralni. Levesgyönggyel kínáljuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 36 806
elküldve: 1
receptkönyvben: 78
elkészítve: 8/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
311 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brokkoli-krémleves, brokkolis krémleves, tejszínes krémleves brokkoliból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

379
brokkoli 50 dkg
póréhagyma 1 db
burgonya 4 db
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
szerecsendió 0 ízlés szerint
főzőtejszín 2 dl
étkezési keményítő 2 evőkanál
csontlé 1.5 l
levesgyöngy 10 dkg