Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkolis hajdina Pogácsa konyhájából

Brokkolis hajdina Pogácsa konyhájából
Brokkolis hajdina Pogácsa konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

WhiteMagic fantasztikus Sült-pácolt marhaszelet receptjét készítettem el vasárnapi ebédként. Szeretem a gabona-zöldség párosítást, ezért ezt találtam ki köretnek. 

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hajdinát száraz serpenyőben elkezdjük pirítani. Amikor már pattog, felöntjük háromszoros mennyiségű vízzel, megsózzuk, megkeverjük, és fedő alatt, kis lángon elkezdjük főzni.
  2. Közben a brokkolit apró rózsákra szedjük. A már majdnem kész hajdinához adjuk a brokkolirózsákat, és az egészet készre főzzük. Nem keverjük, csak kicsit rázogatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 171
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
249 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hajdinás brokkoliköret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

198
hajdina 10 dkg
brokkoli 25 dkg
víz 3 dl
0 ízlés szerint