Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkolis krémes csirke

Brokkolis krémes csirke
Brokkolis krémes csirke
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen körettel vagy csak simán salátával tálalható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkecombot megmossuk, olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megpucolt hagymát cikkekre vágjuk, és a húsok tetején elosztjuk. Fóliával letakarva sütjük.
  3. Vajat felolvasztjuk, meghintjük liszttel. Csomómentesre keverjük, és ráöntjük a tejszínnel elkevert tejet.
  4. Fűszerezzük sóval, borssal, belekeverjük a felaprított petrezselyemzöldjét és a majonézt.
  5. Brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük.
  6. Amikor a hús félig megsült, rátesszük a főtt brokkolit, meglocsoljuk a szósszal, és fólia nélkül készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 299
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült zöldséges csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

756
csirke felsőcomb 6 db
vöröshagyma 2 közepes db
brokkoli 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
finomliszt 5 dkg
tej 2 dl
főzőtejszín 2 dl
majonéz 3 ek
petrezselyem 1 csokor
vaj 5 dkg