Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brownies sajttorta

Brownies sajttorta
Brownies sajttorta
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi süti javaslatként kaptam a receptet. Brownie-t már készítettem, sajttortát főleg - miért ne lehetne a kettőt együtt?! 12 istenien finom szelet jön ki belőle. Az első alkalom óta kicsit tökéletesítgettünk is rajta, úgyhogy a fotó kicsit becsapós, több lesz a sajttorta-réteg:)

hozzávalók / 12 adag

A brownie-hoz

A sajttortához

Szólj hozzá!

elkészítés

A brownie-hoz

  1. Gőzfürdő felett felolvasztjuk az étcsokoládét és a vajat.
  2. A megolvadt csokit és vajat robotgéppel összekeverjük a cukrokkal és a tojásokkal, majd ha szép sima, a többi hozzávalót is hozzákeverjük. A masszát kapcsos formába öntjük.

A sajttortához

  1. Egy másik tálban összekeverjük a sajttorta összes hozzávalóját, és ráöntjük a brownies alapra. A tetejére díszítésként étcsokoládét reszelhetünk.
  2. 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük, ha kihűlt, tálalhatjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 022
elküldve: 2
receptkönyvben: 51
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyúlszarvas

Mióta szakács: 2015.05.21.
10 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csoki alapú sajttorta, cheese cake

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

471
vaj 125 g
étcsokoládé 170 g
cukor 150 g
tojás 3 db
finomliszt 100 g
cukrozatlan kakaópor 1.5 ek
vaníliaaroma 2 teáskanál
mascarpone 450 g
tojássárgája 3 db
cukor 150 g
vaníliaaroma 4 teáskanál
finomliszt 1 evőkanál