Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bruschetta 4. - palermói

Bruschetta 4. - palermói
Bruschetta 4. - palermói
20 perc / sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A zöldséges ragut előmelegített serpenyőben 1,5-2 percig pirítva, és úgy kenyéren tálalva, tökéletes meleg előételt kapunk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Pár csepp házi készítésű rozmaringolajjal még különlegesebbé tehetjük a bruscettánkat.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot és az olívabogyót összevágjuk. A bazsalikomlevelet és az újhagymát nagyon finomra vágjuk.
  2. A toast kenyeret keresztben félbevágjuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük, így egy kicsit jobban szárad, mint a toasterben, ezért ropogósabb is lesz.
  3. Sütés közben forgassuk meg egyszer a kenyereket, így egyenletesebben átsülnek.
  4. Keverjük össze egy tálban a paradicsomot, az újhagymát, a fokhagymát, a bazsalikomot és az olívabogyót. Ízesítsük sóval, borssal, és locsoljuk meg olívaolajjal.
  5. Locsoljuk meg a kenyeret is olívaolajjal, egy kanállal tegyünk rá a zöldséges raguból, és kezdődhet a meccs…
  6. A Tortilla vagy kukorica-chips mindenkinek ismerős. Jól fel lehet dobni egy-két öntettel (salsa), melyet mi is könnyedén megcsinálhatunk.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 25 847
elküldve: 8
receptkönyvben: 609
elkészítve: 12/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Hampuk Zsolt

Mióta szakács: 2011.03.07.
4 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tapas
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldségragus szendvicsfalatok, zöldséges pirított toast kenyér

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

267
toast kenyér 10 szelet
koktélparadicsom 50 dkg
újhagyma 5 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 1 csokor
olajbogyó 100 g
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint