Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bruschetta kecskesajttal, padlizsánnal

Bruschetta kecskesajttal, padlizsánnal
Bruschetta kecskesajttal, padlizsánnal
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amolyan jóízű vacsora egyedül, vagy csajosan. Biztos, hogy nem hízlal, és biztos, hogy jól lehet vele lakni.
Egy pohár pezsgő is jól csúszik utána.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Csak sót használtam, persze a sajt is fűszerezett volt. Kis bors, bazsalikom biztosan nem rontja el.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bagettet ferdén felszeleteljük, megkenjük olívaolajjal és melegszendvics sütőben megpirítjuk.
  2. Ezután jól megdörzsöljük fokhagymával.
  3. Közben a karikára vágott padlizsánt, a felszeletelt kecskesajtot és a szintén karikára vágott lilahagymát kevés olívaolajon meggrillezzük. (Én ezt a cserélhető lapos gofrisütőm bordás lapján tettem.)
  4. Megpakoljuk a kenyérszeleteket: egy réteg padlizsán és lilahagyma, egy réteg sajt, rá újabb padlizsán- és hagymaréteg, a tetejére pedig paradicsomkarikák.
  5. Melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 342
elküldve: 5
receptkönyvben: 345
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Vesta

Mióta szakács: 2008.12.28.
24 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: meleg előétel
mikor: uzsonna, vacsora
diéta: tojásmentes

egyéb elnevezések

kecskesajtos-padlizsános bruschetta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

758
bagett 25 dkg
padlizsán 1 db
kecskesajt 15 dkg
fokhagyma 2 gerezd
lila hagyma 1 közepes fej
koktélparadicsom 5 db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint