Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Búbos hús jucus 1981 konyhájából

Búbos hús jucus 1981 konyhájából
Búbos hús jucus 1981 konyhájából
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy kedves ügyfelemtől kaptam. Pikk-pakk kész van, és nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először kiklopfoljuk a húst. Sózzuk, borsozzuk, és megkenjük az egyik felét mustárral. Egy nagyobb tepsibe rakjuk, amit előzőleg olívaolajjal kikentünk.
  2. A hagymát nagyon vékony (én zöldséggyaluval szeltem le), a paprikát kicsit vastagabb karikára vágjuk.
  3. Elkezdjük rakosgatni a húsra: hagyma, tejföl, paprika, sonka, sajt.
  4. Alufóliával lefedve, 180-190 fokon, 50 percig sütjük, majd fólia nélkül még addig, míg a sajt megpirul. Krumplipürével és vajon párolt zöld körettel tálalom. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 617
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

jucus1981

Mióta szakács: 2014.09.26.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rakott hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

510
sertés rövidkaraj 50 dkg
mustár 8 teáskanál
vöröshagyma 1 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
tejföl 8 ek
trappista sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
sonka 15 dkg