Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bújtatott fasírt

Bújtatott fasírt
Bújtatott fasírt
95 perc / előkészület: 40 perc főzés: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom egytálétel.

hozzávalók / 4 adag

A fasírthoz

A krumplipüréhez

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, megdinszteljük, a darált húshoz keverjük, majd a többi hozzávalóval fasírozottat készítünk.
  2. Cipóvá formáljuk, tepsibe helyezzük, és alufóliával letakarva 30 percig sütjük.
  3. Közben az apróra vágott burgonyát megfőzzük, törjük, vajjal és tejjel kikeverjük. A krumplipürét a fasírozottra kenjük.
  4. Szépen elsimítjuk, ráreszeljük a sajtot, és meglocsoljuk a szafttal. Visszatesszük a sütőbe, és pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 811
elküldve: 2
receptkönyvben: 408
elkészítve: 4/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplis fasírt, fasírtos egytálétel, krumplipürével sült húsgombóc

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Dudás Lászlóné
Dudás Lászlóné Sat, 2012-04-28 16:29

ezt meg fogom csinálni,a fasirtot gyakran csinálom igy egyben sütve ,esetleg kemény tojással ,de ez még csábitobb .

512
darált sertéshús 0.5 kg
zsemle 1 db
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
tojás 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
burgonya 1 kg
vaj 1 ek
tej 0.5 dl
0 ízlés szerint
trappista sajt 5 dkg