Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bulgursaláta csirkével és dinnyével

Bulgursaláta csirkével és dinnyével
Bulgursaláta csirkével és dinnyével
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Zseniális ízkombináció, amivel biztosan jól laksz!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Két evőkanál olívaolajat egy kisebb edényben felhevítünk, majd hozzáadjuk a bulgurt, néhány perc alatt átpirítjuk, és fölöntjük a leveskockából készített alaplével, annyival, amennyi pont ellepi, majd addig főzzük, amíg az összes folyadékot be nem szívja.
  2. A maradék olívaolajat egy serpenyőben hevítsük fel, majd dobjuk rá a szeletelt fokhagymát, és pirítsuk meg. Ezután mehetnek hozzá a fűszerek, 1-2 perc pirítás, majd a vékonyra vágott sült hús.
  3. Jól összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a bulgurt, egy gyors keverés, majd a lecsöpögtetett csicseriborsó következik.
  4. A végén pedig az aprított zöld fűszerek, dinnye, feta és durvára vágott mogyoró, amivel pirítani már nem kell, csak jól átforgatni.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 696
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés bulgur görögdinnyével

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

801
olívaolaj 5 ek
bulgur 200 g
leveskocka 1 db
csirkecomb 3 db
fokhagyma 2 gerezd
római kömény 1 kávéskanál
koriandermag 1 kávéskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
csicseriborsó konzerv 400 g
görögdinnye 200 g
feta sajt 150 g
petrezselyem 1 csokor
koriander 1 csokor
földimogyoró 50 g
víz 4 dl