Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundás hús Salamon Csillától

Bundás hús Salamon Csillától
Bundás hús Salamon Csillától
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkemellel is el lehet készíteni. Most rizibizit tálaltam mellé.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hozzávalókat (a hús kivételével) jól kikeverjük.
  2. A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.
  3. Hűtőbe tesszük éjszakára.
  4. Másnap forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 590
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres hús, sertéssült fűszeres bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

egyszeregy
egyszeregy Sun, 2016-09-04 13:33

Szia!
Liszt nem kell bele?
Ízre gyereknek ajánlanád? (Nem szoktam paprikakrémet használni, mustárt is inkább csak az asztalra teszünk... De jó lenne valami egyszerűen elkészíthető bundás hús, a gyerekek az ilyesmit szeretik leginkább.)
Köszi.

762
sertéshús 1 kg
tojás 4 db
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
mustár 1 teáskanál
paprikakrém 1 teáskanál
ketchup 1 ek
napraforgó olaj 2 ek
fokhagyma 3 gerezd