Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundás kenyér ropogós, fahéjas cukorkéregben

Bundás kenyér ropogós, fahéjas cukorkéregben
Bundás kenyér ropogós, fahéjas cukorkéregben
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó ízű nassolni való, amit felnőtt és gyermek egyaránt szeret. A megmaradt toast kenyér felhasználására is kitűnő. Természetesen más kenyérből is el lehet készíteni, de toast kenyérből a legfinomabb.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket átlósan félbevágjuk. A tojást és a tejet egy méretes tálkában egyneművé keverjük. A fahéjat és a cukrot összekeverjük egy mélytányérban.
  2. A kenyérszeletkéket megmártjuk a tejes tojásban, és forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát. Papírtörlőre rakjuk. Amikor még jó forró, megforgatjuk a fahéjas kristálycukorban.
  3. Ízlésesen tányérra rendezzük a szeletkéket, és kínáljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 657
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
433 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

cukros bundás kenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

343
toast kenyér 20 dkg
tojás 2 db
tej 2 dl
cukor 5 dkg
fahéj 1.5 ek
napraforgó olaj 0.5 dl