Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundás ujjak

Bundás ujjak
Bundás ujjak
23 perc / előkészület: 20 perc sütés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megmaradt, kisebb mennyiségű alapanyagokból dolgoztam.

hozzávalók / 4 adag

Bundázni való:

Bundához:

ajánlat

Bulira is kiváló falatkák.

Szólj hozzá!

elkészítés

Bundázni való:

  1. A csirkemellet elvágjuk hüvelykujjnyi, kb. 10 cm hosszú csíkokra.
  2. A padlizsánt meghámozzuk, és ugyanakkorára szeleteljük, mint a csirkét.

Bundához:

  1. Mindkettőt sózzuk, borsozzuk, kevés lisztben meghempergetjük.
  2. Tojásban megmártjuk.
  3. A parmezánt lereszeljük, a petrezselymet felaprítjuk, elkeverjük a zsemlemorzsával, darálunk rá borsot, reszelünk hozzá egy citrom héját. Alaposan elkeverve, belehempergetjük a tojásos csíkokat.
  4. Forró olajban minden oldalát aranybarnára sütjük.
  5. Konyhai törlőn leitatjuk.
  6. Tetszés szerinti mártogatóssal tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 913
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

padlizsános rántott csirkemell, rántott csirkemell falatkák, rántott csirkemell padlizsánnal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vekii
vekii Fri, 2014-05-02 21:56

Ez a recept tetszetos, holnap kiprobalom. Udv es koszi az otletet.

320
csirkemell filé 30 dkg
padlizsán 35 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 2 db
zsemlemorzsa 10 dkg
parmezán sajt 5 dkg
citromhéj 1 citromból nyert
bors 1 kk
petrezselyem 2 ek
finomliszt 3 dkg