Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundázott halfilé petrezselymes rizzsel

Bundázott halfilé petrezselymes rizzsel
Bundázott halfilé petrezselymes rizzsel
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyéves kislányomnak fontos egészséges és tápláló ételeket főznöm, ezért gyakran készítek halat és rizst is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Besózzuk a halat. Lisztbe keverünk pirospaprikát, a panírozáshoz.
  2. Megfőzzük a rizst sós ételízesítős forró vízben, amíg megfő, bepanírozzuk a halat.
  3. Serpenyőben olajat hevítünk, és aranybarnára sütjük a halat.
  4. A rizshez frissen vágott petrezselymet keverünk, a végén pár csepp citromot csepegtetünk a tetejére.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 770
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott hal, bundás hal zöldfűszeres rizzsel, rántott halfilé

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

872
gyors rizs 250 g
hal 400 g
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1.5 dl
citromlé 3 csepp