Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonya besamel mártással

Burgonya besamel mártással
Burgonya besamel mártással
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kitűnő köret akár hidegen, akár melegen sült húsok mellé.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A besamelhez a margarint megolvasztjuk, megpirítjuk benne kicsit a lisztet, felöntjük a vizes-leveskockás tejjel, megfelelő sűrűségűre főzzük.
  2. A burgonyát sós vízben megfőzzük, lehámozzuk, karikákra vágjuk, és a besamellel rétegenként meglocsolva mélyebb tálra tesszük.
  3. Tetejére vágott metélőhagymát vagy újhagyma szárát szórjuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 025
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

burgonyaköret, besameles krumpliköret

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

492
tej 4 dl
víz 3 dl
margarin 15 dkg
finomliszt 3 evőkanál
leveskocka 3 db
burgonya 70 dkg
snidling 0 ízlés szerint