Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyakrokett Szívecske konyhájából

Burgonyakrokett Szívecske konyhájából
Burgonyakrokett Szívecske konyhájából
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a burgonyakrokettet. A készen kapható formáció természetesen kényelmesebb, de annál, amit otthon készítesz el, nincs finomabb. ;)

hozzávalók / 4 adag

A kroketthez

A panírozáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyákat sós vízben kockákra vágva megfőzzük.
  2. Ha megfőtt, picit kihűtjük, krumplinyomóval áttörjük.
  3. Lisztet, zsírt, sót teszünk hozzá, majd rugalmas gombóctésztává gyúrjuk.
  4. Kb. 3-4 cm-es átmérőjű rudakat sodrunk belőle, majd 4-5 cm-es darabokra vágjuk.
  5. Panírozzuk, és bő, forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 30 741
elküldve: 2
receptkönyvben: 128
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Szívecske

Mióta szakács: 2012.12.22.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

burgonyakrokett a legfinomabb, krokett, krumplikrokett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1137
burgonya 50 dkg
sertészsír 1 ek
0 ízlés szerint
finomliszt 30 dkg
napraforgó olaj 3 dl
tojás 3 db
finomliszt 0.5 bögre
zsemlemorzsa 0.75 bögre