Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyalepény Becsei Ágnestől

Burgonyalepény Becsei Ágnestől
Burgonyalepény Becsei Ágnestől
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Receptkártyáról való finomság.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

A virslis zöldségraguhoz kiválóan illik!:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és összetörjük. Ha már nem gőzöl, akkor sóval és szerecsendióval ízesítjük.
  2. Hozzáütünk 2 tojást és kb. 15 dkg lisztet. Lazán összekeverjük, és korong formájúra formázzuk, majd forró olajos serpenyőben (nem kell, hogy ússzon az olajban) kisütjük aranybarnára.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 435
elküldve: 3
receptkönyvben: 147
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

lepény főtt krumpliból, krumplilángos, lapcsánka

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Fri, 2012-09-21 08:23

Én eddig csak a rösztit ismertem, ami nyers reszelt krumpliból készül, és jó volt valami újat is kipróbálni. A férjemnek is nagyon ízlett. :) Üdv: Ági

460
burgonya 1 kg
0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
tojás 2 db
finomliszt 15 dkg
napraforgó olaj 2 dl