Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás babfőzelék

Burgonyás babfőzelék
Burgonyás babfőzelék
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tartalmas, laktató étel.:) És nem utolsósorban olcsó is.:))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, rátesszük a babot, és felöntjük vízzel.
  2. Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és félig puhára főzzük.
  3. Burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, a babhoz adjuk a felkarikázott kolbásszal együtt.
  4. A tejfölt kikeverjük a liszttel, és besűrűsítjük vele a levest.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 801
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölös babfőzelék, babfőzelék krumplival és kolbásszal, kolbászos babfőzelék

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

891
fejtett bab 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
burgonya 20 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 2 evőkanál
kolbász 20 dkg
2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
napraforgó olaj 5 ek