Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás céklás tócsni

Burgonyás céklás tócsni
Burgonyás céklás tócsni
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Céklát elhasználni mielőbb, mert csak aszadt szegény, pár burgonyát tisztítottam hozzá, és hasonlóan, mint a burgonyás tócsni, elkészült ez a finomság, a lencsegulyáshoz kimondottan finom és gyors étel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Különleges ízt ad a cékla édessége és a sós fűszerek keveréke. Nekem nagyon ízlett.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát és a céklát megtisztítjuk, lereszeljük.
  2. Hozzáadjuk a tojást, a fűszereket és a lisztet, majd jól elkeverjük.
  3. Forró olajba kanállal adagolva szétnyomkodjuk, és finom ropogósra megsütjük.
  4. Egy kiadósabb leves után kimondottan finom és gyors étel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 041
elküldve: 2
receptkönyvben: 53
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: lángos
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplilángos, lapcsánka, burgonyás lepény

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lindros
lindros Tue, 2017-05-09 09:53

Ez bizony nagyon finom! Mi önállóan, minden "mellék" nélkül ettük, csemegeként.

helena26
helena26 / helena26 Wed, 2017-05-10 20:10

Örülök a visszajelzésnek és ,hogy elnyerte a tetszéseteket a recept!
Üdvözlettel,Helena

452
burgonya 50 dkg
cékla 2 kis db
tojás 2 db
finomliszt 15 dkg
0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
bors 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl