Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás tonhalsaláta

Burgonyás tonhalsaláta
Burgonyás tonhalsaláta
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kellemes, könnyű nyári vacsora.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük. Ha megpuhult, meghámozzuk és karikára vágjuk, majd megint félbe.
  2. A tojást megpucoljuk és felszeleteljük. A paradicsomot apró kockára szeljük. A hagymát vékonyan felkarikázzuk.
  3. Egy pohárban az olívaolajat és az ecetet összekeverjük. Sóval, borssal fűszerezzük.
  4. Egy salátás tálba rakjuk a zöldségeket. A tonhalat villával szétnyomkodva szintén belekeverjük.
  5. Az ecetolajöntettel meglocsoljuk, tetejére szórjuk a petrezselymet és hűtőben 1-2 óra alatt lehűtjük.
  6. Hidegen tálaljuk.

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 17 141
elküldve: 2
receptkönyvben: 193
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalas-tojásos burgonyasaláta, tonhalas burgonyasaláta, burgonyasaláta tonhallal és tojással

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

253
újkrumpli 35 dkg
paradicsom 2 db
petrezselyem 3 ek
tonhalkonzerv 15 dkg
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
salottahagyma 3 db
főtt tojás 2 db
fehérborecet 3 ek