Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyasaláta vegyes salátával

Burgonyasaláta vegyes salátával
Burgonyasaláta vegyes salátával
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy étteremben ettem hasonló krumplisalátát. Sokfélét kipróbáltam, többek között az osztrák salátát is, és ezt variáltam friss salátakeverékkel. Könnyed, bármilyen hús mellé kitűnő köretnek is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, darabokra vágjuk, és megfőzzük. A hagymát felkockázzuk apróra. Az alaplevet felmelegítjük.
  2. Egy tálba rakunk mustárt, ecetet és ízlés szerint sót, borsot. Összekeverjük, majd beleöntjük az alaplevet, majd a burgonyát és a hagymát. Jól összekeverjük, majd állni hagyjuk, amíg kihűl. Egy órára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 353
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tarisa

Mióta szakács: 2011.06.20.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

krumplisaláta, krumplisaláta zöldsalátával, burgonyasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

184
burgonya 5 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
alaplé 4 dl
mustár 1 teáskanál
ecet 3 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
salátakeverék 15 dkg