Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Búzasörös marhapörkölt

Búzasörös marhapörkölt
Búzasörös marhapörkölt
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiadós vacsorát szerettem volna, különleges ízvilággal. Jelentem: sikerült!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Galuskával és savanyúsággal ajánlom egy jó pohár búzasör kíséretében.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a húst felkockázzuk. A felhevített libazsírban elkezdjük megdinsztelni a hagymát, utána rádobjuk a húst, és együtt pirítjuk.
  2. Ha már a hús "kifehéredett", akkor hozzáadjuk a fűszereket a pirospaprikával együtt, és felöntjük a paradicsomlével. Hozzáadunk annyi vizet, hogy ellepje, és forraljuk zsírjáig.
  3. Ezután újra felöntjük bőven vízzel, és hagyjuk főni kis lángon.
  4. Főzés közben adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, az áfonyalekvárt és a sört is.
  5. Addig főzzük, amíg megpuhul a hús (2-3 óra).
  6. Galuskával tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 928
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Katicabogaram

Mióta szakács: 2012.03.07.
38 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: pörkölt
konyhatechnológia: sörös receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogyókúra: AB0 diéta – B vércsoport
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marhapörkölt, szürkemarha pörkölt galuskával, áfonyalekváros marhapörkölt sörösen

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

viola01
Hagymafaló / viola01 Wed, 2012-12-05 13:39

ezt nem mondod???? :O tuti őrült drága, de esküszöm megnézem mennyibe kerül, és akkor ez lesz a karácsonyi menü :D

470
marhacomb 500 g
vöröshagyma 2 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
libazsír 3 ek
paradicsomlé 1 dl
áfonyadzsem 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
borókabogyó 3 db
babérlevél 1 db
sör 2 dl
fűszerpaprika 2 kk