Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Caesar saláta Glaser konyhájából

Caesar saláta Glaser konyhájából
Caesar saláta Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát gazdagíthatjuk aranybarnára sült csirkemell csíkokkal is. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Dresszing ajánlat a receptjeimnél.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátafejeket hosszában kettévágjuk, a torzsát kivágjuk, a külső leveleket eltávolítjuk, majd a 3-4 cm-es darabokra vágjuk. Megmossuk, salátacentrifugában egyet pörgetünk rajta.
  2. A kenyeret 2 cm-es darabokra vágjuk, majd egy forró serpenyőben aranybarnára pirítjuk, hozzáadjuk az olajat, és jól átforgatjuk, majd sóval ízesítjük.
  3. A parmezánt vékony forgácsokra vágjuk.
  4. A salátát meglocsoljuk a dresszinggel, tányérokra osztjuk, megszórjuk a parmezán forgácsokkal és a pirított kenyérkockákkal.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 37 682
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

Cézár saláta, zöldséges saláta pirított kenyérkockákkal, saláta kenyérkockákkal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

341
római saláta 2 közepes db
toast kenyér 50 g
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
parmezán sajt 40 g
joghurtos salátaöntet 4 ek