Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Calabria ihlette csípős húskrém

Calabria ihlette csípős húskrém
Calabria ihlette csípős húskrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lidia Bastianich ellátogatott Calabria-ba, a tv segítségével pedig én is vele tartottam. Bruschetta-t készített a vendégeinek. A három különböző feltét közül, nekem ez tetszett meg. Az övé csodás, mely bíbor színű volt, a híres helybeli paprikától. Az enyém egy kísérleti recepthez vett, kész sült paprika tapenade-ból lett összedobva. Nálunk óriási sikere volt, ketten megettük reggelire meg vacsorára. Az eredeti recept egyenlő mennyiségű hús-sült csípős paprika-zsír aranyban készül, citromlé meg cayenne bors nélkül. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sült húst vágjuk kicsit össze, és a többi alapanyaggal daráljuk olyan állagúra, ami nekünk szimpatikus. Én kicsit darabosabbra hagytam, de lehet egészen krémesre is, ízlés szerint. Régen ezt húsdarálóval oldották meg, manapság használhatunk késes aprítógépet is.
  2. Hagyjuk jól lehűlni, és az ízeket összeérni, néhány óra alatt a hűtőben.
  3. Pirítós kenyérre kenve tálaljuk. Aki nem bírja a csípőset, vagy kevesebb cayenne borssal készítse, vagy vékonyan kenje a kenyeret.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 690
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

egyéb elnevezések

húspástétom

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

208
sertéslapocka 15 dkg
paprika 15 dkg
pecsenyezsír 5 dkg
citromlé 1 tk
cayenne bors 1 teáskanál